Stenski plinski kotli

Buderusova kondenzacijska tehnologija stenskih ogrevalnih kotlov Bosch Condens  e prava rešitev za vse tiste, za katere je varčnost pri ogrevanju prostorov in gretju sanitarne vode najpomembnejša.

Poglej vse modele

Stenski plinski kotli Buderus za centralno ogrevanje

Buderusova kondenzacijska tehnologija stenskih ogrevalnih kotlov Bosch Condens je prava rešitev za vse tiste, za katere je varčnost pri ogrevanju prostorov in gretju sanitarne vode najpomembnejša. Pa tudi za vse tiste, ki ne želijo privarčevati samo energijo, pač pa tudi stanovanjsko površino. Kotel se namreč lahko instalira na steno praktično kjerkoli v stanovanju ali hiši - v klet, na podstrešju ali celo v bivalnih prostorih. Kar omogočajo številne različice sistemov za odvod dimnih plinov, ki so izvedljive brez klasičnega dimnika! Poleg tega je paleta toplotnih moči ogrevalnih kotlov serije Logamax plus izredno široka, tako da so kotli primerni za stanovanjske enote in objekte praktično vseh velikosti.

 

 

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve tukaj.