Klimatske naprave Daikin

Poglej vse modele

Klimatske naprave Daikin

Podjetje Daikin je svetovno vodilno podjetje na področju klimatizacije in ogrevanja. To pomeni, da boste lahko v naši široki ponudbi vedno našli klimatske naprave, ki bodo predstavljale idealno rešitev za vaše točno določene potrebe.

Daikin deljeni sistemi (split) ponujajo vrhunsko udobje, zasnovano s ciljem najboljše kakovosti.

 

Inverter klima naprave Daikin

Zakaj izbrati Daikin?

Podjetje Daikin svoje delo posveča tehnološki odličnosti s poudarkom na oblikovanju in najvišji kakovosti z absolutno skrbjo za okolje. Daikin klimatske naprave so med vodilnimi na področju nizke porabe energije, ob tem pa podjetje stalno uvaja inovacije za še dodatno zmanjšanje vpliva rešitev HVACR na okolje. Podjetje imam ogromno strokovnega znanja na vseh sektorjih trga, ob tem pa tudi 90 let izkušenj. Servisni centri Daikin zagotovljajo tehnično podporo pred in po prodaji, pa tudi ob dobavi izdelkov.

Prednosti klimatske naprave Daikin

So idealna rešitev za vsak način uporabe s široko ponudbo razpoložljivih izdelkov za hlajenje in ogrevanje.

  • Nizki stroški energije po zaslugi visokih sezonskih učinkovitosti do razreda A+++ in energijsko varčnih funkcij, kot sta pametno oko in tedenska časovna nastavitev.
  • Upravljanje z aplikacijo za pametni telefon ali uporabniku prijaznim daljinski upravljalnikom.
  • Popolno udobje: Kot šepet tiho delovanje in popolni vzorec zračnega toka.

Hladilno sredstvo/ plin R32

Daikin je prvo podjetje na svetu, ki je predstavilo klimatske naprave, napolnjene s hladilnim sredstvom R32.

Hladilno sredstvo R32 ima več prednosti za okolje, je izredno energetsko učinkovito in omogoča polnitev z nižjo enakovredno količino CO2. Pri novih deljenih klimatskih napravah s polnitvijo hladilnega sredstva pod 3 kg bo raba sredstva R-410A prepovedana od leta 2025, ko bodo obvezna hladilna sredstva z vrednostjo GWP pod 750. Hladilno sredstvo R32 je popoln odgovor na ta predpis.

Prednosti hladilnega sredstva R32 Hladilno sredstvo R32 ima niz zanimivih prednosti za okolje. V primerjavi z razširjenim hladilnim sredstvom R-410A ima plin R32 le tretjino potenciala za svetovno segrevanje (vrednost GWP pri R32 znaša 675, pri R-410A pa 2087,5), ob tem pa dopušča bistveno manjše količine hladilnega sredstva in visoko energetsko učinkovitost. Ker je to hladilno sredstvo R32 za razliko od ostalih sestavljeno iz le ene snovi, ga je tudi laže reciklirati in uporabiti znova, kar je dodatna prednost za okolje.

Wi-Fi krmiljenje klimatske naprave

Novo in posodobljeno možnost za Wi-Fi krmiljenja odlikuje intuitivna raba in prihranek energije

Nova in posodobljena oprema za Wi-Fi krmiljenje je na voljo za večino notranjih enot za deljene (split) sisteme. Aplikacija omogoča končnemu uporabniku, da zlahka upravlja klimatsko napravo preko mobilnega telefona ali druge kompaktibilne naprave od koder koli.

Aplikacija je v letu 2016 dodatno posodobljena, tako da ponuja še več možnosti in s tem še poveča energetsko učinkovitost ter udobje.

Uporabniku prijazno upravljanje s conami omogoča upravljate več enot hkrati, na primer preklopite vse enote v spalnicah na 22 °C. Vnaprej lahko določite tudi scene in IFTTT.

Klimatske naprave Daikin

 

PDFPrenesi katalog za klimatske naprave Daikin URURU-SARARA

PDFPrenesi katalog za klimatske naprave Daikin EMURA

PDFPrenesi katalog za klimatske naprave Daikin PERFERA

PDFPrenesi katalog za klimatske naprave Daikin STYLISH

PDFPrenesi katalog za klimatske naprave Daikin COMFORA

PDFPrenesi katalog za klimatske naprave Daikin SENSIRA

PDFPrenesi katalog za klimatske naprave Daikin BOP

 

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve tukaj.