Varovanje osebnih podatkov

Spletno stran upravlja:
Veltra d.o.o.
Cesta 15A
5270 Ajdovščina

Zagotavljamo, da bomo vse vaše podatke, ki nam jih boste na kakršenkoli način posredovali, brezpogojno varovali ter ravnali z njimi v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1, Uradni list RS, št. 94/2007) oz. v skladu s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov (GDPR).

Vaših podatkov ne bomo pod nobenim pogojem uporabili brez vašega privoljenja ali jih posredovali ali dali v uporabo tretjim osebam ali institucijam, razen v primerih, ki jih določa zakon in smo jih primorani posredovati po zakonu.

Zagotavljamo, da osebnih podatkov ne bomo zlorabili ali kako drugače kršili vaše zasebnosti.

Vaši podatki ne bodo nikoli uporabljeni v namene, ki niso v skladu z zakonom, ali v namene, ki bi vam lahko kakorkoli škodovali.

Vaše podatke bomo uporabili izključno za potrebe obveščanja v zvezi z vašim povpraševanjem v obliki pošiljanja e-obvestil o naši ponudbi.

Vaše osebne podatke bomo shranjevali in uporabljali do vašega pisnega preklica.

Skladno z veljavno zakonodajo lahko zahtevate pravico do izbrisa osebnih podatkov.

Vaše soglasje lahko kadarkoli prekličete in se odjavite od obveščanja.

Izbris osebnih podatkov lahko zahtevate tako, da nam vašo zahtevo pošljete po elektronski pošti na naslov info@veltra.si ali po navadni pošti na sedež podjetja.

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve tukaj.