Kotel na pelete BIODOM 27E

Biodom kotli za centralno ogrevanje

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

TEHNOLOŠKI DOSEŽEK, KI DOSEGA NAJSTROŽJE KRITERIJE PO NORMATIVU EN 303-5 klasa 5

Biodomove inovativne tehnologije so vzrok za številne nove in preizkušene rešitve vašega ogrevanja, ki pomenijo korak naprej v energetski učinkovitosti. BIODOM 27 E ponuja varčen koncept delovanja z napredno integrirano regulacijo, ki samodejno prilagaja parametre, da izgorevanje poteka ves čas v optimalnih in kontroliranih pogojih, z visoko stopnjo izkoristka zaradi možnosti neprekinjenega – kontroliranega obratovanja v modulacijskem območju od delne do nazivne obremenitve. Rezultat je zmanjšana in kontrolirana poraba kuriva, manjši izpust emisij ter škodljivih plinov tudi pri različni kakovosti pelet.

Avtomatičen vžig in regulacijo v celoti vodi mikroprocesor, ki ves čas nadzira vrednosti - temperaturo dimnih plinov, primarnega ter sekundarnega zraka, podtlak v kurišču in vedno doseže optimalno izgorevanje. Kotel vam ponuja sodobno tehnologijo, ki izpolnjuje vse zahteve okoljevarstvenih predpisov ter izpolnjuje vsa pričakovanja monterja in uporabnika.

Sodobno oblikovana zunanjost, preprosto vzdrževanje, zanesljivo delovanje ter prihranek pri letnem strošku ogrevanja so argumenti, kateri vas bodo zagotovo prepričali.

Sistem krmiljenja BioLogic samodejno regulira - prilagaja parametre ter tako skrbi za optimalno delovanje. To pomeni, da pri spremembi pogojev, ki jih povzročajo kakovost in kurilna vrednost pelet ali sprememba vleke dimnika zaradi vremena oziroma zračnega tlaka, ne prihaja do nižjega izkoristka. BioLogic zagotavlja prepoznavanje in kontrolo:

  •     Vnesenega ter gostoto zraka za izgorevanje
  •     Vlek dimnika
  •     Kakovosti pelet glede na kurilno vrednost, vlažnost in dolžino
  •     Prenos toplote iz dimnih plinov na vodo
  •     Delovanja ter izgorevanja v gorilniku


Zaradi stalnega samodejnega reguliranja oziroma programiranja sta delovanje in izkoristek goriva vedno optimalna.

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve tukaj.